Ajankohtaista

Ilmoitettu:

...

Lue lisää

 - Pienempi  + Suurempi


Yritys

Hoivapalvelu Anne on vuonna 2008 perustettu sosiaali- ja terveysalalla toimiva yksityinen kotipalvelu.

Hoivapalvelu Anne tarjoaa kokonaisvaltaista hoiva- ja kodinhoitopalvelua lapsiperheille, vanhuksille, vammaisille, toipilaille ja kaikille niille, jotka tuntevat avuntarvetta.

Yritys on ilmoitusvelvollinen sosiaalipalveluista Oulun sekä Uudenmaan lääninhallitukselle.

Lisäksi Hoivapalvelu Anne on hyväksytty palvelusetelien tuottajarekisteriin Pohjanmaan alueella: Kallion kuntayhtymän, sosiaali- ja terveyspiiri Helmen alueella sekä Etelä-Suomen alueella: Kirkkonummen, Espoon,Vantaan ja  Helsingin kunnan alueella.

Toiminnan käynnistyshetkellä yrityksessä työskenteli yrittäjä itse, jolla on oppisopimuskoulutuksena suoritettu sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Yrittäjän erikoistumisopintoja ovat vanhukset ja saattohoitokoulutus. Aiempina koulutuksina yrittäjällä on hotelli-ravintola ja suurtalousalan perustutkinto sekä esimiehen erikoisammattitutkinto. 

Aikaisempaa työkokemusta on siivousalalta n. viisi vuotta, hotelli-ravintola ja suurtalousalalta n. viisi vuotta ja sosiaali- ja terveysalalta n. 10 vuotta.

Vuodesta 2009 lähtien Hoivapalvelu Anne on toiminut työnantajana lähihoitajille, siivousalan ammattilaisille sekä tarvittaessa sairaanhoitajalle. Yritys panostaa omahoitajuuteen, jolloin asiakkailla on mahdollisuus saada sama tuttu työntekijä suorittamaan palvelun.

Yrityksen moniammatillisen henkilökunnan työammattitaito antavat hyvät valmiudet kokonaisvaltaiseen hoiva- ja kodinhoitotyöhön. Reipas, iloinen, sosiaalinen ja luotettava ote työhön takaavat erinomaisen asiakkaan tarpeista lähtevän palvelun.

 

Laatusertifikaatti

Vuodesta 2010 Hoivapalvelu Anne on saavuttanut kotipalveluiden laatusertifikaatin. Kotityöpalveluiden sertifikaatti on yksityiselle palveluntuottajalle myönnetty tunnustus siitä, että yrityksen toiminta ja palvelut täyttävät valtakunnallisen kotityöpalvelun laatujärjestelmän kriteerit.

Sertifikaatilla palveluntuottaja kertoo olevansa ammattitaitoinen, kehittymishaluinen ja asiakaslähtöinen. Me tiedämme mistä hyvä palvelu ja työnjälki syntyvät.

Lisätietoa osoitteesta kotityopalvelut.fi